SVB-Janssen

SVB-Janssen

Terug in de tijd

Onze geschiedenis

Oktober 1995

De start

Na twintig jaar ervaring in de drukkers wereld en de nodige opleidingen gevolgd te hebben werd er gestart met de verkoop en onderhoud van – toen nog analoge – kopieermachines. Al snel stonden eerst het bureau, dan de hall en de garage vol met apparatuur. En toen we ook nog een deel van de living in gebruik namen werd het hoog tijd dat we een andere locatie zochten.

September 1999

Opening eerste winkel

Die vonden we in de Minckelersstraat in Leuven. We hadden dan ook de mogelijkheid om een kleine winkel te openen. Wel alleen in de voormiddag want voor de rest waren we op verplaatsing voor onderhouden, herstellingen…

April 2006

Eerste werknemer

Omdat de interventies toenamen en we dus noodgedwongen ook in de voormiddag meer en meer op de baan gingen, kwam Leen ons versterken. Zij nam de administratie, bestellingen en kleinere herstellingen voor haar rekening en zorgde voor de verkoop in onze winkel.

December 2009

Nieuwe, grotere winkel

De zaak groeide, onze lokalen werden alweer te klein en we zochten onze toevlucht buiten Leuven stad. Wilsele is het geworden, waar we een winkel vonden die tweemaal zo groot was als die van Leuven en waar we veel meer mogelijkheden hadden.

April 2013

Team uitbreiding

Omdat de winkel toch wat drukker werd dan we aanvankelijk hadden gedacht, kwam Marleen ons versterken. De dames zorgden voor alle administratieve taken, maar ook bestellingen, leveringen, klantenopvolging en het volledige beheer van de winkel behoorde tot de taken. Meer en meer hadden we vragen naar PC en laptop.

Februari 2015

IT versterking

Omdat een dag maar 24 uren telt en de vraag groter was dan de beschikbare tijd moesten we een oplossing zoeken. Gelukkig was er Koen die op zeer korte tijd al het mogelijke deed om zich in ons bedrijf in te werken en de volledige afdeling van de IT voor zich nam. Permanente opleidingen en bijscholingen bleven en zullen blijven om altijd elke klant te kunnen helpen met de meest uitlopende problemen.

November 2018

Ruimer pand

Verhuisd naar een nieuwe locatie in Wezemaal.
In een ruimer pand, met een nieuwe website en een vernieuwde webshop werd stilaan een volgende stap van het bedrijf gezet.

Oktober 2019

Nieuwe generatie

Na 24 jaar werd het stilaan tijd om de zaak over te laten aan de volgende generatie. De tandem Leen/Koen zal met frisse moed de uitdaging aangaan om van SVB-Janssen hét bedrijf te blijven maken waar je altijd welkom bent en met een persoonlijke service wordt bediend.

Januari 2022

Winkel versterking

Het jaar heel goed begonnen. Kiara is ons team komen versterken. Zij zal u voornamelijk helpen bij een bezoekje in onze winkel.

Mei 2022

Nieuwe samenwerking

Door de samenwerking met Canon Business Center Michiels NV kunnen we voortaan ook Canon multifunctionals aanbieden. Voor wie graag ne witte wil.